Tuesday, February 1, 2011

CANTIK


hey guys~
wassup..???

have a nice day today..??

haaaaaaaa,, pe kena la pulak tjuk entri aku kali neh..??
cantik..??? knpe kah..?? ape yg cntik nye..?? ape kne mngena nye..?

ke nk ckp diri tu cntik sgt..???

hello guysssss,, jgn men taram je ok...
haizzz~ aku neh bkn nye gedik terlmpau yg amat nk puji diri aku sndri.. huhu..

ok lah.. tajuk kali neh cume nk bg tau je..

cantik wif make up @ cntik wif-out make up..???

hum,, sepnjg aku berhidup di dunia neh slame 20 thun sudah.. wlaupon x smpi btol2 agy.. maka nye,, nk bg tau la.. aku neh x penah nk bermake up2.. haha.. nmpk cam leceh je sume bnde alah uh.. huhuh..


nk tunjuk gmbar aku make up pon xde la pulak. huhuhu..

hum,, nk bercerita ckit.. ade sorg bdk kat aras aku tuh.. kalo x make up sgt la x cntik org nye..
but,, once dia da touch up dia punye muka tu.. perggghhhhhhhhhhh~~~

cair jantan2 yg tgok uh.. haha..

aku pulak kalo peg memana pon xde nye nk touch up muka aku neh..
tipu lah xde.. tarok bedak compact ade la.. hahhahaha..

x penah nk pkai eye shadow ke eye liner ke.. ape lg yg ade..?
lipstik ke.. bnyk lg lah bnde alah tu sume..
aku x tarok bnde alah uh sbb nye aku pk bnde uh abes kan duit je.. hahhaha..
bedak je xpe la.. ney nk pkai shadow2 la.. liner2 la. lipstik la.. ape la.. itu la ini lar.. huhu.. leceh seyh...

meh tgok muka aku tnpe make up.. wkakakkakaka...
*actually aku neh tahap bosan*





hah..!!! amek ko...

gmbar dekat aku bg...
wakakkakakaak..



suka? LIKE la, share skali yep ^_^

2 conteng kat sini:

fazilah said...

hahaha ! xboley bla laa gmbr ko nie. weh, aku pun xpndai makeup . ajar boleh ??? huhu ;p

zura said...

@fazilah aku ase ko xperlu make up la weh... pkai bedak suda... lg cntik kalo x make up.. hehehehehe...

Post a Comment

 

aku PUNYA kehidupan | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by AIZURA ^.^

copyright© semua yang ditulis adalah HAK MILIK aizura