Thursday, July 22, 2010

akibat bosan


wah,,sekarang kat kelab kebudayaan n ngn kwn2 aku skrg..
aku mmg terkenal ngn PUBLISITI..

hahahaha,, aku mmg mencapub nk mmpus...biase la...
usaha untuk mendpt kan merit bg stay di kolej..
pdhal aku mlas nk stay kat kolej.. dah le sempit..
tp tgok keadaan la cane..
kalo aku ase aku nk duk luar.. nti aku move on..
merit aku ttp nk kumpul..
sbb,, mane la tau kan.. kalo ade merot,, aku leh wat pilihan..
sama ada nk duk luar ke nk stay kat kolej serumpun neh..
actually agk best gak.. hehehehehe... kalo duk luar konfem x bes.. sbb sume brg kne bli sndiri... kat bilik aku neh dah sedia ade peti da.. waaaaaaa.. hebat..





ok.. ney la gambaran MALAM TUNAS BUDAYA

...UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA...

nmpk bes kan.. mmg bes pon.. smpi kan aku demam..
hahahah...
aku wat banner..nti aku tunjuk..
banner aku ngn partner aku wat,,,, santik kot.. hehehe...



ok.. yg global tuh... bendera yg dibuat oleh aku ngn partner aku..
cantik x..??? yg glitter tuh aku yg buat.. hahahhaha....
haaa,, yg neh digunakan oleh penari... dorg menari gune bndera neh.. bapok berat nye.. hahahaha.... tp apekan daya... wakkakaka.. bawak je lah... sekejpa je pon gune bndera neh.. sbg probe..hehehehe... best kot wat mende neh...



ok,, yg neh lak banner yg aku buat.. hehehehe... cantik x..??? penat lelah aku buat... eh.. sape yg join ea wat bndera neh..??

oh ye,, yg wat bndera neh.. adalah :-

ZURA,,AWIS,,FAIZ,,MOK,,CHE PAH

kami org lar yg berusaha buat bnde neh.. huhuhuhu.... n yg pasti latar belakang uh aku ngn awis yg buat.. eh,, kak fadila pon skali.. wakil dr kolej 14.. hahahaha...
ok.. itu shj lah dr kami semua.. nti aku try carikan video ye.. heheheh..

ok,,smpi cneh sahaja.. ADIOSSA~~

suka? LIKE la, share skali yep ^_^

6 conteng kat sini:

Anonymous said...

hbat dem0 wt banner

zura said...

hehehehhe.... biaso2 jah nyo...
mekasih2.... puji iklas ko.. hehehe.. ;)

Anonymous said...

d0p ikhlas man0. ngeh3. gurau jah. ikhlas la. law02

zura said...

hahahahah... demo gak eh....
biaso jah benar nyoh.. hahahhaha... kerjasama antara name2 yg telah disebut.. heheheheh....

fazilah said...

wow !! hahahaha .. waktu kat matrik dulu xpenah la plak ak tgok ko rajin join2 wat keje 'amal' nie . kat UPM bkn men aktif ag ek . ahha

tahniah3 ! nmpak hebat wey , huhu .

zura said...

heheheheheh.. biase la jielah.. nk stay kat kolej kne ar aktif kan.. hehehhehe.... ko xtau aku.. kat kolej dulu xnk tunjuk belang je.. hehehehhe... kat cneh sume aku join.. hehehehe... ;)

Post a Comment

 

aku PUNYA kehidupan | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by AIZURA ^.^

copyright© semua yang ditulis adalah HAK MILIK aizura